9ª Edició del concurs (RE)IMAGINA’T Creacions audiovisuals no sexistes

Ja us podeu inscriure a la novena edició del concurs (RE)IMAGINA'T! Aquesta iniciativa de l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació, està adreçada a grups de nois i noies d’entre 14 i 18 anys dels centres d’educació formal i d’entitats d’educació en el lleure dels municipis que formen part d’aquest Observatori.

A través d’aquesta convocatòria es pretén impulsar la creació participativa dels nois i les noies tot incentivant la seva implicació en la construcció de nous models comunicatius que encarin positivament la diferència sexual.

Els grups participants poden optar a presentar la idea, el guió i el storyboard d’una creació audiovisual que defensi un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals i/o presentar una peça audiovisual que defensi, així mateix, un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals.

Per participar en qualsevol de les dues modalitats, és imprescindible haver enviat la inscripció abans del 10 de novembre de 2017 a:
observatorid@observatoridelesdones.org

Per a més informació i formalitzar la inscripció, podeu visitar la pàgina de l'observatori a través d'aquest enllaç http://www.observatoridelesdones.org/nl/nl1709.html

La inscripció és gratuïta!

Imatge: 
Data: 
Dijous, Setembre 7, 2017 - 10:59